Wolferstocht (met knapzak)

thumb Wolfershuus fietstocht hogeBi familiefiets slotboom tweewielers personeelsuitjePrachtige tocht langs plekken fietsen waar geen knooppunt route u langs voert, verkrijgbaar bij 't Wolfershuus

Inclusief: fietsroute, koffie met gebak  knapzak, entree CactusOase, plateservice

Duur: ½ dag
Prijs: € 39,75 p.p.

   

Bijzonderheden: Bij 20 pers 10% korting

Omschrijving:

Een prachtige fietstocht door één van de mooiste gebieden van de achterhoek is altijd ontspannend, zeker als je op plekken komt die niet door een knooppuntenroute wordt bewegwijzerd. U wordt ontvangen met een kop koffie en gebak. Na het in ontvangst nemen van de route en een knapzak gaat u op pad richting Ruurlo. De tocht van ca. 34 km zal u langs de grootste doolhof van Nederland voeren. Op de helft van de route zal u Anny Cactus aandoen voor een bezichtiging aan het belevenispark CactusOase. Op de terugweg komt u langs de tuinen van de Heeren van Reurle. Als afsluiting van de dag zal bij terugkomst een heerlijke plateservice worden geserveerd.

steppen wolfershuus fietsroute familieuitje personeelsuitje fietstocht rustplek wolfershuus familiefiets familietuitje personeelsuitje syntus wolfershuus BOZ on tour boelekeerlspad zelhem wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Neem nu direct
contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bellen kan ook op 0314 - 621 340.

Druk hier

Facebook Like